Over smoet.

Smoet. is dé webshop voor Do It Yourself natuurlijke cosmetica, opgericht door  Annelies Awouters, Michaël Hillaert, James Cooke en apotheker Jérôme Germanaud.

Je kan bij ons terecht voor verzorgingsproducten die je online zelf samenstelt en nadien thuis maakt!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je starten vanuit een neutrale basis (smoet. express) en in no time een gepersonaliseerd product samenstellen. Start je liever van nul? Neem dan eens een kijkje bij onze recepten (smoet. recepten). De losse grondstoffen en verpakkingen vind je bij  smoet. ingrediënten.

Steeds 100% natuurlijk, zoveel mogelijk biologisch en cruelty-free! Geen toxische stoffen en bewaarmiddelen, wel veilige en pure ingrediënten

Over ons

Oprichtster Annelies Awouters werd de voorbije 15 jaar samen met haar man Michaël Hillaert ondergedompeld in een bad van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. In zijn vorige professionele carrière stonden farmaceutische grondstoffen, apotheekbereidingen en individuele klantenbehoeften centraal.

Jammer genoeg worden er in reguliere verzorgingsproducten nog veel te vaak ingrediënten verwerkt die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid en een belastende impact hebben op ons milieu. Wij willen het beter doen!  

“We willen onze ervaring en kennis gebruiken om een antwoord te bieden op de steeds toenemende behoefte aan gepersonaliseerde en natuurlijke cosmetica. Het resultaat: verzorgingsproducten die zorg dragen voor onze huid, de planeet én onze portemonnee ;-)”

Samen met bevriende apotheker en bedenker van het concept, Jerome Germanaud, werden zorgvuldig en intensief alle ingrediënten gekozen, bereidingen uitgetest en een waaier aan recepten geselecteerd zodat iedereen aan zijn trekken komt.

James Cooke, die ze al kennen sinds hun jeugd, was laaiend enthousiast over dit nieuw concept en stort zich als ondernemer mee in dit boeiend nieuw avontuur.

Zoeken

Hallo!

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij je eerste aankoop! Blijf zo op de hoogte van exclusieve deals en de nieuwste producten.