Over smoet.

Smoet. is de nieuwe cosmeticalijn van James Cooke, Annelies Awouters, Michaël Hillaert en apotheker Jérôme Germanaud.

Smoet. staat voor Do it yourself natuurlijke cosmetica. Je kan bij ons terecht voor verzorgingsproducten die je online zelf samenstelt en nadien thuis maakt!

Je kan starten vanuit een neutrale basis (smoet. express) of een recept  volgen (smoet. recepten). De kenners kunnen hun weg vinden in de smoet. ingrediënten.

Steeds 100% natuurlijk en niet getest op dieren! Geen toxische stoffen en bewaarmiddelen maar veilige en pure ingrediënten!

Over ons

Oprichtster Annelies Awouters was de voorbije 15 jaar samen met haar man Michaël Hillaert ondergedompeld in een bad van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. In zijn vorige professionele carrière stonden farmaceutische grondstoffen, apotheekbereidingen en individuele klantenbehoeften centraal.

“Het leek ons wel iets om onze ervaring en kennis te gebruiken om aan de steeds toenemende behoefte van gepersonaliseerde en natuurlijke cosmetica te voldoen; van een magistrale huisbereiding door de apotheek naar een cosmetica thuisbereiding voor de consument.”

Samen met bevriende apotheker en bedenker van het concept, Jerome Germanaud, werden zorgvuldig en intensief alle ingrediënten gekozen, bereidingen uitgetest en een waaier aan recepten geselecteerd zodat iedereen aan zijn trekken komt.

James Cooke, die ze al kennen sinds hun jeugd, was laaiend enthousiast over dit nieuw concept en stort zich als ondernemer mee in dit boeiend nieuw avontuur.

Zoeken

Hallo!

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij je eerste aankoop! Blijf zo op de hoogte van exclusieve deals en de nieuwste producten.