Natuurlijke cosmetica zelf maken? Natuurlijk!

DIY natuurlijke cosmetica

Het zelf maken van je eigen natuurlijke cosmetica klinkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet! Bovendien heb je voor een heel toegankelijke prijs een product van een uitzonderlijke & pure kwaliteit!


Bij smoet. hebben we veel recepten die je kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan. Alle ingrediënten hiervan kan je bij ons vinden. Steeds natuurlijk, niet op dieren getest en indien mogelijk biologisch!

Als je een smoet. recept kiest ontvang je alle ingrediënten en een handleiding om de bereiding van het recept thuis te maken.
Je zal met 1 aankoop van de ingrediënten meerdere keren het recept kunnen bereiden.


Wie geen zin of tijd heeft om een crème of andere verzorging van 0 te maken, kan starten vanaf een neutrale basis.
Op onze website vind je onder smoet. express deze basissen terug.

Je kiest een basis en voegt maximum 3 cosmetische actieven of oliën toe.
Je zal deze actieven en oliën meerdere keren in een basis kunnen verwerken. Of lekker slim en economisch: maak naast een wasgel ook een shampoo of conditioner met dezelfde actieven! Of maak tegelijk met je eigen dagcrème ook eentje voor een vriend of vriendin!

In de derde en laatste stap kan je jouw gekozen product nog personaliseren met een natuurlijk parfum of zelfs een kleurtje!
De favoriete geur van James Cooke is monoi, denk aan de heerlijke geur van tropische bloemen op een eiland, gemengd met kokos… Genieten!
Smoet. oprichtster Annelies daarentegen kiest resoluut voor honey wash, deze geur is de ultieme mengeling van zoete honing en versgewassen kleren…  Zalig!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Zoeken

Hallo!

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij je eerste aankoop! Blijf zo op de hoogte van exclusieve deals en de nieuwste producten.